Naar inhoud springen

Overleg:Lobsang Trinley

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Davin, Ik heb zojuist een aantal aanvullingen gemaakt in het artikel Tengyeling

Ik kwam daardoor op dit lemma. Het lijkt mij gewenst dat je nog even naar de laatste zinnen kijkt, want die zijn onduidelijk.

Wiens straf werd nu omgezet naar levenslange gevangenisstraf? Dat kan in ieder geval niet van Lobsang Trinley geweest zijn.

Waarom staat die zin van de pokken en de dalai lama er in?

Wie stierf nu een plotselinge dood door wurging ? Het is ook wat ingewikkeld om plotseling door wurging te overlijden.

Vriendelijke groet,

Gebruiker:RenevsRenevs (overleg) 3 feb 2012 22:27 (CET)Reageren

Het eerste punt dat je noemt is inderdaad fout. Het tweede is ter opbouw van het verhaal, maar komt hier niet goed uit de verf. In het derde geval staat er niet dat hij (Trinley du) een plotseling door wurging overlijdt. Dan was het ook een rare zin geweest. Zoals ik in die zin al aangeef, was ik hier niet helemaal zeker over en heb ik er ook geen bron voor kunnen vinden die ik geldig genoeg vond om te vermelden. Ik zal de aanpassingen doorvoeren. Met vriendelijke groet, Davin (overleg) 4 feb 2012 07:39 (CET)Reageren

De 'chief minister' niet de regent zelf[brontekst bewerken]

Aanpassing gedaan. De oorspronkelijke tekst met bronvermelding komt echter - zoals aangegeven[1] - uit een ander artikel. Vandaar dat ik aldaar een opmerking heb geplaatst: Overleg:Regenten in historisch Tibet#Negende Demo Rinpoche. Davin (overleg) 17 feb 2012 16:38 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lobsang_Trinley zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 23 feb 2022 06:18 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.