Overleg:Materiaalkunde

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Heeft iemand het plan om op korte termijn een artikel over materiaalkunde te schrijven? Anders kan deze pagina beter verwijderd worden. Fruggo 25 aug 2003 15:12 (CEST)Reageren

Laat maar staan Fruggo, ik zal wel wat uit de mouw schudden vanavond Jcwf

Ik moet de tijd er voor zien te vinden, maar ik ben van plan dit artikel om te vormen tot een verhaal over de wetenschappelijke methoden van de materiaalkunde. En een verhaal over alle mogelijke aspecten van productie, toepassing, classificatie en geschiedenis van materialen onder te brengen in het artikel materiaal. Johan Lont 5 jul 2004 16:02 (CEST)Reageren

Onbereikbare externe link[brontekst bewerken]

Gedurende meerdere geautomatiseerde botsessies bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alsjeblieft of de link inderdaad onbereikbaar is en wanneer dat inderdaad het geval is, repareer of verwijder deze dan! Wanneer de externe link gewoon bereikbaar is of wanneer de externe link gerepareerd of verwijderd is, mag deze tekst (met opgave van reden) verwijderd worden.

--Jeroenbot 27 apr 2006 14:42 (CEST) (automatisch bericht)Reageren

Gecontroleerd. Sietske Reageren? / Heb je vandaag al vandalisme bestreden? 27 apr 2006 15:25 (CEST)Reageren

Reactivatie: van "wikiproject materiaalkunde"

Beste lezer,

De reactivatie van het wikiproject "materiaalkunde" is van start gegaan. Het project stelt zich ten doel om op de Nederlandstalige Wikipedia een uitgebreide en samenhangende set van artikelen over het vakgebied van Materiaalkunde te publiceren.

Aangezien je in het verleden wel eens hebt meegeschreven aan artikelen die in meer of mindere mate met materiaalkunde te maken hebben, wil ik je vragen of je zin hebt om aan dit wikiproject mee te werken, of op zijn minst eens een kijkje te nemen. Iedere hulp, hoe klein ook, is welkom. Wie weet tot ziens op het wikiproject!

Simone Reageren? nov 2007

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Materiaalkunde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 feb 2020 05:33 (CET)Reageren