Overleg:Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Recycling ref.[brontekst bewerken]

Hoe gebruik ik 1 ref meerdere malen ? Dit is nl. van toepassing op de laatste regel in het kopje Kritiek. ErikH 13 jan 2009 01:27 (CET)[reageer]

@ErikH (hergebruik ref) -- Dag ErikH, of het antwoord je zoveel jaar later nog dienstig zal zijn, weet ik niet, maar ik stuit hier op je vraag en geef er daarom hier, tien jaar later, maar alsnog antwoord op. Je kunt een ref eenvoudig hergebruiken door ze bij het eerste gebruik toegevoegd het kenmerk name mee te geven. De eerste keer schrijf je ze dan voluit, toegevoegd dat kenmerk; bij volgend gebruik van diezelfde kun je dan volstaan met enkel die name.
In de praktijk ziet dat er dan zo uit: Voor de verwijzing[1] moet je in de verwijzing[1] kijken.
Mocht je hier nog vragen bij hebben hoor ik het wel.
Groet, -- bart (overleg) 14 jul 2019 04:55 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Mensenrechtenraad_van_de_Verenigde_Naties zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2006-05-11 21:38:09 MigGroningen (beg, bronnen: nrc.next 11 mei, www.un.org, wat losse websites)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 19 mrt 2022 06:13 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

  1. a b hier wat er in de verwijzing moet staan