Overleg:Metallica

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Eerst maar eens de discografie verbeterd (zaten fouten in en was niet up-to-date). Bovendien lijstje van huidige en voormalige bandleden toegevoegd. Maethor 27 jan 2004 20:21 (CET)

Hé als nederlandse pagina tonen jullie wel de belgische maar niet de nederlandse fanclub site FOEI!!

www.chapterone.nl is de enige officieel erkende nederlandse metallica danclub site (Reg nr 214 bij de officiele metclub)


Vanuit de klassiek hoek kom ik op deze blz terecht. Ik heb een interne link gemaakt naar het San Francisco Symphony Orchestra. Ik kom dit orkest ook tegen als tijdelijk bandlid; klopt dat wel???? Michael Kamen kan ik me voorstellen, maar een heel orkest? Ceescamel 26 mrt 2007 15:32 (CEST)

@Maethor: Ik vind het goed dat je je de link van de nederlandse fanclub erbij hebt gezet, maar deze Wiki is zowel voor Nederland als voor België. De site van de belgische fanclub hoort hier dus evenzeer thuis als die van de nederlandse. Mvg WiKiWi 26 jun 2007 13:58 (CEST)

ik heb "In Februari 2008 is er al een nieuw nummer vrijgegeven van de nieuwe cd die Back to fire gaat heten en rond eind maart begin april zal uitkomen. Deze single is getiteld: Back to anger. Een voorproefje hiervan is te vinden op youtube" verwijderd want dit klopt niet, wordt ook niet op de engelstalige wikipedia vermeld

Er stond bij tijdelijke bandleden DamienPhilips, echte naam klopte niet, dat was Brad Parker ipv de andere. Het is trouwens ook Damien C. Philips, zo zegt Lars Ulrich in een artikel over de 'Garage Days' van Metallica in Metal Hammer

ik lees hier dat in "Damien C. Philips" (Brad Parker) - Tweede gitarist op een concert in 1982 toen James alleen zong omdat hij brandwonden had, dit deden ze niet omdat James brandwonden had, dit hebben ze gedaan omdat ze dachten dat gitaar en zang te veel was voor James, hier zijn bronnen van te vinden tevens dat dit de enige dag in de geschiedenis van metallica is dat ze een 5 mans band waren, dit is ook te ondersteunen door er bij te zeggen dat metallica in 1982 nog geen vuurshow achtige dingen had op het podium, daarbij is ook nergens te vinden dat hij in 1982 brandwonden had, ook niet op de engelse wiki waar deze man nieteens in genoemd word (Brad Parker). en dingen in het artikel zetten zonder referentie is ook niet erg accuraat. en er komt ook bij dat in 1992 Guns 'n' Roses helemaal niet wilde stoppen omdat James in de fik stond, hier is een ruzie om ontstaan die wel een aantal jaar heeft geduurd namelijk.

Beste, als je fouten als deze ontdekt mag je die zelf verbeteren zonder overleg Glimlach. Vergeet alstublieft wel niet dat de Engelse Wikipedia ook maar een Wikipedia is, en dus ook daar niet alles meteen juist is. Inspireer je vooral op andere bronnen. Zedutchgandalf(Overleg) | Op 10 dec 2010 18:13 (CET)

Tegenwoordige of verleden tijd?[bewerken]

Een deel van het artikel staat in de tegenwoordige tijd - "duiken ze de studio in", de rest in de verleden tijd "traden ze op" - inconsequent - wie repareert? Hansmuller (overleg) 26 jun 2011 00:14 (CEST)