Overleg:NEN

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

>In hoger beroep heeft het gerechtshof te Den Haag op 16 november 2010 de uitspraak van de rechtbank vernietigd en de eis van Knooble afgewezen. Waarom? Was het de gebruikelijke reden, i.e. de Nederlandse grondwet is niet bindend voor andere wetten? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.139.86.156 (overleg · bijdragen)

De uitspraak van het Hof is via de gegeven link in te zien, dus dat kun je zelf controleren. Het lijkt mij niet onwaarschijnlijk dat er cassatie zal worden ingesteld (wellicht al is ingesteld). Persoonlijk denk ik dat Knooble er zeer onverstandig aan heeft gedaan om zijn eis in het hoger beroep nogal ingrijpend te wijzigen. Daarmee raakte de principiële discussie, over de wijze van bekendmaking, eigenlijk buiten beeld. Peter b (overleg) 21 jan 2011 23:47 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op NEN. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 okt 2019 13:43 (CEST)[reageer]