Overleg:Nationale Jeugdraad

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Neutraliteit betwist[brontekst bewerken]

Bij het lezen van de eerste zinnen, bekroop mij het gevoel van subjectiviteit en partijdigheid jegens de NJR: het kwam op mij over als een reclamefolder. Tot mijn schrik stond verderop in het artikel zelfs het volgende:
"We laten jongeren zien dat zij in hun eigen buurt, landelijk of internationaal invloed kunnen uitoefenen."
Deze "we" doet mij vraagtekens zetten bij de neutraliteit van dit artikel en lijkt me aanleiding na te gaan door wie en vanuit welke positie dit artikel geschreven is! Ik heb het nog niet aangedurfd het waarschuwingssignaal voor niet-neutrale pagina's te plaatsen, hoor graag eerst andere meningen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jimvm (overleg · bijdragen) 25 okt 2012 18:27

Jongerenvertegenwoordiger[brontekst bewerken]

Jongerenvertegenwoordiger is een weespagina. --Bdijkstra 25 mrt 2007 16:28 (CEST)[reageer]

Naamswijziging organisatie en dus wikipagina?[brontekst bewerken]

In de geschiedenis van de pagina zie ik:

  • 16 mei 2011 10:46‎ DaniaNJR: Titel van Nationale Jeugdraad gewijzigd in NJR: De naam van de organisatie is NJR
  • 29 aug 2013 17:37‎ ErikvanB: Dat mag de NJR dan vinden dat er geen lidwoord voor NJR hoeft, maar dat vind ik dus wel. Wat is eigenlijk de reden geweest om de naam "officieel" in NJR te veranderen? Een afkorting blijft niet hangen een naam wel. Zie Speciaal:Bijdragen/DaniaNJR.
  • 29 aug 2013 17:55‎ ErikvanB: ErikvanB heeft de pagina NJR hernoemd naar Nationale Jeugdraad over een doorverwijzing: KvK-nummer 34162110, http://www.kvk.nl/zoek/?q=Nationale+Jeugdraad — Zo niet, overleg dan de notariële naamwijzigingsakte o.i.d.

In het artikel zelf staat: "Sinds 2009 gebruikt de Nationale Jeugdraad naar buiten toe alleen nog de afkorting NJR." Wat is nu de status van deze naamswijziging? Op https://server.db.kvk.nl/TST-BIN/FU/TSWS001@?BUTT=34162110 zie ik dat de organisatie bij de KvK geregistreerd staat als "Nationale Jeugdraad (NJR)". Is het hernoemen van de pagina nog nodig/wenselijk? Laurier (overleg) 24 mei 2019 10:00 (CEST)[reageer]