Naar inhoud springen

Overleg:Noorderbreedte

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door RenéV in het onderwerp Noorderbreedte (zorginstelling)

Noorderbreedte (zorginstelling)[brontekst bewerken]

Zojuist heb ik een tekst toegevoegd over Noorderbreedte (zorginstelling) en de redirect naar Breedtegraad weggehaald. Toch blijft Noorderbreedte doorverwijzen naar Breedtegraad. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Luitenb (overleg · bijdragen) 26 jan 2010 14:19

Beste Luitenb,
Uw bewerking is door mij ongedaan gemaakt. Het is niet de bedoeling een artikel te slopen om er vervolgens een ander onderwerp met dezelfde titel van te maken. U kunt overwegen om in plaats hiervan het artikel Noorderbreedte (zorginstelling) aan te maken.
Voorts zie ik u de sjabloon {{verwijderen}} weghalen op het door u geschreven artikel Centrum voor obesitas nederland. Hett is echter niet de bedoeling dat u de sjabloon zelf weghaalt en kan worden gezien als vandalisme. Verwijderen van sjablonen gebeurt of door de nominator, of door de dienstdoende moderator.
Vervolgens heb ik uw opmerking verwijderd van deze pagina. Commentaar op een verwijdernominatie hoort niet thuis op de overlegpagina van een sjabloon. Uw bezwaren tegen het verwijderen van genoemd artikel kunt u aangeven op deze pagina.
Groet, --RenéV 26 jan 2010 16:03 (CET)Reageren