Overleg:Oirschot (gemeente)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Wikix,

misschien dat je even contact met me op zou willen nemen mbt het aanvullen van de pagina over Oirschot. Dat zou e.e.a. misschien verbeteren. Ik hoop op een reactie. Ben nieuw hier dus hulp is welkom.

Groeten,

Ik zie uw reactie graag. Oirschot Ondertekening toegevoegd door Chip

Ik heb het ook op zijn overleg gezet. Chip 24 dec 2005 01:17 (CET)[reageer]

Perfect! Dank je. Oirschot Ondertekening toegevoegd door Wikix

Wat is je vraag? Wikix 24 dec 2005 01:20 (CET)[reageer]

Beste heer/ mevrouw,

Ja het is nog even wennen hoe het precies in zijn werk gaat.

Meer in z'n algemeenheid, als u tips hebt dan lees ik ze graag. Ik ben zelf Oirschottenaar en wil dan ook tijd steken in het zo goed mogelijk maken van de pagina over Oirschot. Wellicht dat u suggesties hebt van dingen die nog vermeld kunnen worden? De historie wil ik nog uitbreiden want dit is zoals u ziet knip en plak werk van de website van de gemeente Oirschot.

Weet u waar ik de breedtegraad e.d. kan vinden?

De vlag en het wapen van Oirschot staan op www.oirschot.nl maar ik krijg ze niet op de pagina gezet (door mijn onkunde). Wellicht dat ook het verhaal achter de vlag en het wapen een kop kunnen krijgen op de pagina.

Ook staan er op internet her en der zeer mooie foto's van Oirschotse gebouwen e.d. daar wil ik ook het e.e.a. van toevoegen maar hoe dat moet is nog een raadsel. En het moet er ook goed uit blijven zien natuurlijk.

Nog vele vragen e.d. dus.

Met vriendelijke groet,

Sander
Oirschot Ondertekening toegevoegd door Wikix

Vul gerust aan wat je wilt, je bent daar geheel vrij in. Probeer er wel een objectief verhaal in je eigen woorden van te maken want dat is waarnaar op Wikipedia wordt gestreefd.
Als je zoiets als een vlag of een wapen van de gemeente wilt neerzetten of foto's e.d. dan moet je die eerst downloaden naar je eigen pc en vervolgens uploaden naar Wikipedia. Links op je scherm onder het kopje 'hulpmiddelen' kun je de upload-functie vinden.
Wat betreft het achterhalen van allerlei informatie over Oirschot raad ik je aan zoekgegevens in te vullen op diverse zoekmachines, dan zul je wel het een en ander van je gading vinden. En je kunt natuurlijk ook je plaatselijke bibliotheek in Oirschot raadplegen voor nadere info.

Succes ermee en maak er iets moois van. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die o.a. in de Wikipedia:De kroeg stellen.

NB. als je iets neerzet op een overlegpagina of de kroeg dan kun je dat afsluiten met vier van deze tekens: ~. Dan verschijnt vanzelf je naam plus datum en tijd wanneer je de pagina opslaat.

Wikix 24 dec 2005 01:42 (CET)[reageer]

Ik wil hier wél even aan toevoegen dat het natuurlijk niet de bedoeling is om foto's van internet te halen en op Wikipedia te zetten. Zonder toestemming van de maker is dat simpelweg verboden. Fnorp 24 dec 2005 15:14 (CET)[reageer]

Vlag en wapen[brontekst bewerken]

Misschien dat iemand een vlag en wapen toe zou kunnen/ willen voegen? Mij lukt het helaas niet. De 2 plaatjes zijn te vinden op www.oirschot.nl (evt. even toestemming tot gebruik vragen).

Ik wil er dan in het vervolg wel een tekst over schrijven.

Als mensen nog andere ideeen hebben van dingen die interessant kunnen zijn voor op de "Oirschot" pagina dan lees ik het graag. Oirschot Ondertekening toegevoegd door Fnorp 3 jan 2006 13:08 (CET)[reageer]

Link naar viamichelin[brontekst bewerken]

Link naar Michelin (kaart) werkt niet. Ik vraag me ook af of dit erop hoort.