Overleg:Orden van de Sovjet-Unie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Er staan op deze pagina nog steeds enkele medailles terwijl de inleiding suggereert dat alleen orden worden besproken Frederik Beuk 13 aug 2006 07:14 (CEST)
  • Ik kan in de tekst (nog) geen * vinden. De opmerking "Een aantal Sovjetorden en medailles werd altijd zonder lint gedragen en er was geen lintje om op borst te naaien. Sinds de val van de Sovjet-Unie is aan een aantal van deze orden alsnog een lint toegevoegd. Zij zijn herkenbaar aan de asterisk (*)" lijkt dus enigszins overbodig Frederik Beuk 13 aug 2006 07:27 (CEST).

Ordes, orden[bewerken]

Hej Robert e.a. Ik zag dat het artikel het meervoud van orde als ordes schrijft. Dit is natuurlijk helemaal correct, maar het mag net zo goed met een n op het eind. Wat dan ook gelijk gebeurt in de eerste twee keer dat het meervoud gebruikt wordt:

De Orden van de Sovjet Unie en de twee gouden sterren worden op deze pagina beschreven. 
Voor medailles, zie: Medailles van de Sovjet-Unie.

Deze orden zijn...

Ik wil geen pleidooi houden voor de s of de n. Wel wil ik pleiten om in één artikel het bij één van de twee te houden. Want dit staat echt heel raar. Wat vinden jullie?

Hartelijke groeten, MigGroningen 24 aug 2006 11:39 (CEST)

Stalinorde[bewerken]

De Stalinorde is nooit daadwerkelijk uitgereikt. Zie ru:Орден Сталина (проект). Ik heb het gedeelte *De Orde van Stalin* daarom verwijderd. --Joostik (overleg) 14 mei 2015 09:14 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Orden van de Sovjet-Unie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 sep 2017 13:15 (CEST)