Overleg:Paul Whiteman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

The King Of Jazz[brontekst bewerken]

In het artikel valt momenteel te lezen: "Zijn orkest is voor de jazzhistorici altijd wat controversieel. Whiteman afficheerde zichzelf wel als The King Of Jazz."
Volgens onze Engelstalige collega's is het andersom; de media noemden hem zo: "In the 1920s the media referred to Whiteman as "The King of Jazz"."
De collega's geven ook een bron, maar die kan ik niet raadplegen. Ik heb dus maar naar een bron gevraagd. 21 jun 2019 09:46 (CEST)Muijz (overleg)

Eerste plaat[brontekst bewerken]

In het artikel valt momenteel te lezen: "Hier maakte hij zijn eerste plaat Whispering-The Japanese Sandman, waarvan meer dan twee miljoen exemplaren zijn verkocht." Een bron wordt niet vermeld.
De Engelstalige collega's hebben over beide nummers een afzonderlijk artikel. In Whispering melden ze dat Paul Whiteman en zijn orkest dit op 23 augustus 1920 opnamen. Over The Japanese Sandman melden ze dat dit het eerste nummer was dat Whiteman opnam. Voor die bewering wordt echter geen bron gegeven. Muijz (overleg) 21 jun 2019 09:58 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Paul Whiteman. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 jan 2020 17:26 (CET)Reageren