Overleg:Pierre de Tillesse

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Doctoraat[bewerken]

Beste Bjelka, eens te meer vertrouw je informatie uit bronnen die niet kan kloppen. Deze Pierre de Tillesse is inderdaad in 1947 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie. Het zou dus straf geweest zijn als hij dan ook al direct zijn doctorstitel gehaald zou hebben. Zijn doctorstitel haalde hij volgens bronnen die ik geraadpleegd heb in 1949 aan de faculteit Wetenschappen. Mijn bronvraag was dus pertinent en niet absurd. Akadunzio (overleg) 14 sep 2018 01:21 (CEST)

Uw kinderlijke commentaar luidde Graag bron voor de onzin dat hij op zijn 23e al doctor in de toegepaste wetenschappen zou geweest zijn. Die bronnen stonden aangegeven. U mag beweren een bron te hebben gevonden die iets anders stelt, het was wel degelijk een absurd feit om een bron te vragen voor iets dat in twee bronnen - van zijn ex-werkgever Total én La Dernière Heure - staat beschreven. U kan uw kinderlijke opmerking aan hen overmaken. Ik heb u al meermaals verzocht mij met uw stalkingsgedrag met rust te laten. Ik heb geen interesse om door u gepinged te worden. De bronnen staan aangegeven, iets wat ik in tegenstelling tot u steeds doe, net omdat zaken dan steeds verifieerbaar zijn. Bjelka (overleg) 14 sep 2018 01:36 (CEST)
Beste Bjelka, dit kan gewoonweg niet. Je wordt eerst ingenieur en daarna pas doctor in de toegepaste wetenschappen. Alleen vroeger bij geneeskunde en nog vroeger bij rechten werd je direct doctor. Dan moet je zo'n informatie niet klakkeloos overnemen. Akadunzio (overleg) 14 sep 2018 01:42 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Pierre de Tillesse. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 mei 2019 16:59 (CEST)