Overleg:Polyvinylchloride

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

temperatuur[bewerken]

(meestal 1800000000 - 20000000000°C) er stond eerst 180 - 200, hier zijn echter een zooi nullen achter gezet. Wat klopt nou? want dit lijkt me wel HEEL overdreven! NielsTriple 2 mei 2006 23:45 (CEST)

Uitbreiding artikel PVC[bewerken]

Hallo, Ik zou graag het artikel meer structuur en diepte willen geven door de meest recente informatie toe te voegen over emissies tijdens productie, PVC toepassingen, bepaalde chemische additieven en recycling. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam in de PVC sector en momenteel neem ik deel aan een proffesionele ledenorgansatie die er naar streeft om duidelijke kennis en informatie over te dragen aan het brede publiek.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door AxelQ (overleg · bijdragen)

Beste AxelQ, dat is natuurlijk toegestaan. Je kan zoals iedereen dit artikel vrij aanpassen door op "bewerken" te klikken. Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van Wikipedia, kom dan gerust even langs op mijn overlegpagina. Ik vermoed dat er ook andere gebruikers je graag op weg zullen helpen. Lees ook even de helpsectie die je nu op je overlegpagina vindt, dan kun je vast wel snel aan de slag! --MichielDMN 🐘 (overleg) 12 dec 2011 11:50 (CET)