Overleg:SLM-ramp

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naar dit artikel worddt verwezen vanaf http://www.hetnet.nl/netarchief/artikelcontent/sport/archiefc20056_5.htm

Muijz 21 aug 2005 15:42 (CEST)

Geleased of eigendom?[bewerken]

In augustus 2005 heb ik aan het artikel toegevoegd dat het verongelukte toestel was geleased. Waar ik mij destijds op baseerde heb ik niet meer weten te achterhalen. Op deze webpagina wordt gesteld dat het toestel aanvankelijk werd geleased, maar later door SLM was gekocht. Omdat de informatie erg gedetailleerd is, en afkomstig van een luchtvaart-freak, lijkt de betrouwbaarheid mij voldoende, en heb ik deze toegevoegd. Muijz 22 sep 2008 22:42 (CEST)

lijsten van voetballers[bewerken]

Mijns insziens zou de lijst van bij de ramp omgekomen voetballers en het lijstje van overlevende voetballers beter kunnen worden verplaatst naar het lemma Kleurrijk Elftal. In het artikel over de ramp zijn ze slechts een categorie van slachtoffers.

Henk van Haandel (overleg) 24 mrt 2011 22:34 (CET)

Ik snap wat je bedoelt, aan de andere kant was dit slechts één van de samenstellingen die het Kleurrijk Elftal gehad heeft. Er dient dus wel wat tekst omheen geschreven te worden. Richard 24 mrt 2011 23:30 (CET)

Ja de tekst van Kleurrijk Elftal is wat summier. Zal eens zien of ik er iets over kan vinden.

Henk van Haandel (overleg) 2 apr 2011 23:29 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op SLM-ramp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 okt 2017 03:25 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op SLM-ramp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 okt 2019 18:14 (CET)