Overleg:Samen1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Dutchieb

Over het belang van deze luistermedia heerst (m.i. terechte) twijfel. Anderen (ondergetekende helaas niet) kunnen hun argumenten (on)eens hier kwijt.
 Klaas `Z4␟` V5 jun 2021 18:21 (CEST)Reageren


Tegen Tegen verwijderen

Samen1Radio (Valouwe Media Stichting) is (sinds 1 week) de officiële publieke lokale omroep voor Apeldoorn. Er wordt voorgesteld deze pagina te verwijderen met reden NE. Vooral omdat het onderwerp een sterk lokaal karakter heeft (alleen voor Apeldoorn). Dat terwijl er wel tientallen andere lokale omroepen op wikipiedia vermeld mogen worden. Daarvoor geldt ook dat ze een sterk lokaal karakter hebben. Waarom zou deze officiële lokale omroep geen vermelding mogen hebben? (zoals de voormalige lokale omroep RTV Apeldoorn) wel heeft). Ik ben daarom ook oneens met verwijdering. Dutchieb (overleg) 6 jun 2021 10:46 (CEST)Reageren

Voor Voor verwijderen

Het staat u vrij en kunt uw gang gaan door alle lokale rtv-mediabedrijfjes te nomineren. Het verbeteren en van neutrale betrouwbare bronnen voorzien van dit artikel is echter prioriteit nummer 1 teneinde de dames en heren van het modcorps te overtuigen van uw gelijk.

Juist omdat er een lijst is waar een collega naar refereert en deze - zolang nog niet aan alle voorwaarden voor een eigen lemma is voldaan - een fraai plekje kan innemen, zou ik als ik u was bij verwijdering nog even geduld oefenen alvorens er propagerend over te schrijven.

Collegiale groeten, Klaas `Z4␟` V12 jun 2021 11:12 (CEST)Reageren

Op de wikipagina van Apeldoorn staat een verwijzing naar de voormalige publieke lokale omroep RTV Apeldoorn. Omdat er nu een andere publieke omroep is wilde ik deze informatie actualiseren. De nieuwe omroep is pas net begonnen en zit nog in de opstartfase waardoor er op dit moment nog weinig neutrale bronnen te vinden zijn. Wellicht zal dit over een tijdje wel het geval zijn als de omroep geheel in werking is. De bedoeling om propagenda te maken is er in het geheel niet, alleen met de intentie om informatie te actualiseren. Dutchieb (overleg) 13 jun 2021 22:03 (CEST)Reageren