Overleg:Scarlett Johansson

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Scarlett Johansson. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 sep 2017 09:18 (CEST)

IMBd News[bewerken]

In dit artikel - dat slecht geschreven is en veel fancruft bevat - wordt regelmatig verwezen naar IMBd News. Dat is echter alleen toegankelijk voor wie over een IMDbPro-lidmaatschap beschikt. Muijz (overleg) 25 aug 2018 10:47 (CEST)

Artikel is nodig toe aan een algehele revisie. Het is een aaneenrijging van feitjes, jaartallen en citaten. Door de overmatige gedetailleerdheid is het wat mij betreft praktisch onleesbaar geworden. Oorzaak is dat fans door de jaren heen alleen incrementele verbeteringen doorvoeren. Take Mirrenberg (overleg) 25 aug 2018 13:06 (CEST)

Opnieuw opgemerkt[bewerken]

In het artikel valt momenteel te lezen: "Hoewel de film redelijk onopgemerkt voorbijging, won ze twee Young Artist Awards. Niet veel later werd ze opnieuw opgemerkt door het publiek (...)."
Dat lijkt me tegenstrijdig. Muijz (overleg) 25 aug 2018 10:51 (CEST)