Overleg:Sieto Hoving

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door De Jaren in het onderwerp Sterfdatum Sieto Hoving: 19 of 20 januari 2016?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Sieto Hoving. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 sep 2017 14:36 (CEST)Reageren

Sterfdatum Sieto Hoving: 19 of 20 januari 2016?[brontekst bewerken]

In de Lijst van personen overleden in 2016 wordt, met een verder niet raadpleegbare verwijzing naar een artikel in De Telegraaf, als sterfdatum van Sieto Hoving 20 januari 2016 gegeven. In dit (wikipedia-)artikel staat echter als overlijdensdatum 19 januari 2016, waarbij de - evenmin digitaal raadpleegbare - overlijdensadvertentie van Sieto als bron wordt aangehaald. Voor mijn gevoel is 19 januari de juiste datum.
Toevoeging: Zojuist heb ik hiervoor ook naar de vermelding van Sieto Hoving in de IMdB gekeken. Deze geeft 20 januari 2016 als overlijdensdatum. Wat voor mij betekent dat ik deze kwestie, in elk geval voorlopig (zolang nadere, eenduidige, gegevens over deze datum ontbreken), in het midden zal laten. - De Jaren (overleg) 31 jan 2022 23:59 (CET)Reageren