Overleg:Stevie Wonder

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast
  Kwaliteitsbeoordeling

Overleg uit 2003[brontekst bewerken]

Zero time, zero effort, zero result

Het is dan wel mogelijk een kopie van een tekst, maar google kan die niet vinden. Als google het niet kan vinden, kunnen we dan aannemen dat de tekst inorde is? Giskart 21:18 6 feb 2003 (CET)

Ik zal iedereen uit de droom helpen: het was een test van mij hoe slim jullie zijn ;)

Het was de automatische vertaling van het engelse Wikipedia artikel ;)

m.b.v. http://www.freetranslation.com/web.htm

In eerste instantie dacht ik ideaal voor Wikipedia -een paar foutjes geeft in principe niet - maar echt geweldig werkt het nog niet...

mischien iets voor op de "tools" pagina?

groetjes, Arjan


Ik was in iedergeval niet slim. Heb die tekst niet echt bekeken en het was mij niet opgevallen. Nu wel. Is inderdaad een zeer slechte vertaling. Niet slecht om te weten waar het over gaat, maar dat is dan ook alles. Kan wel een nuttig hulpmiddel zijn. Giskart 22:24 6 feb 2003 (CET)



Automatische vertalingen zijn dermate slecht dat ik wil vboorstellen deze ongein verder te laten. Ik wis het als ik het tegenkom. Evanherk 21:46 6 feb 2003 (CET)

Het was een test, het was niet mijn intentie om dit te laten staan, had het artikel inmiddels weer hersteld... groetjes, Arjan

Vanmiddag hadden Andre Engels en ik het al ontdekt van die vertaling, bij Zoekmachine (zoek motor!). Bij Stevie Wonder, dacht ik, oh... niet weer een vertaal motor... dit moet stoppen. Vandaar mijn nogal pissige reactie. Ik vind het weinig zinvol, meer werk om dit om te vormen tot leesbaar verhaald dan direkt uit het Engels te vertalen. Het wachten is op een veel betere (intelligerentere) vertaalmachine. Elly 22:44 6 feb 2003 (CET)

Helemaal mee eens... het viel nogal tegen ;) groetjes, Arjan
Maar wel bedankt voor die link. Zoveel zijn er niet die ook Nederlands ondersteunen, ookal is het nogal slecht. Zal het de lijst van hulpmiddelen zetten. Giskart 22:52 7 feb 2003 (CET)

Harm, ik zag dat je de songtitels vet hebt gemaakt. Naar mijn weten zijn op andere pagina's songtitels schuin. Zie bijvoorbeeld Michael Hutchence, Elvis Presley, Ramses Shaffy. Een beetje uniformiteit lijkt me niet verkeerd hier. Ik heb het dus weer terugveranderd in schuin. Ditzelfde geldt overigens voor filmtitels.

Heb ik in pricipe geen probleem mee, iedereen heeft zo zijn voorkeur.
Wat me wel opvalt is dat er, zeker op biografiepagina's nogal wat verschillende stijlen de ronde doen. Als ik eens een pagina toevoeg dan worden binnen de korste keren de geboorte- en overlijdensgegevens geherformateerd. Hierover is vast wel eens gecommuniceerd maar ik heb het nog niet gevonden. Het zou mooi zijn als we hiervoor ook een standaard hanteren (en communiceren). mvg, Harm 29 jul 2003 12:33 (CEST)Reageren

Hitoverzichten[brontekst bewerken]

Dat voor singles gekozen wordt voor hitnoteringen, OK, maar voor albums heb ik toch echt liever een volledig overzicht en niet alleen maar wat er toevallig in het Nederlandse albumlijsten terecht kwam. We zijn een Nederlandstalige encyclopedie, geen Nederlandse of Vlaamse. -- Jeroen ... 5 apr 2005 14:10 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Stevie Wonder. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 04:36 (CEST)Reageren