Overleg:Teijin Aramid

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 5 mrt 2007 15:16 (CET)

Opmerking[bewerken]

In de voetnoten staat: daglad van het Noorden i.p.v. dagBlad. Verder moet deze pagina opgenomen worden in de lijst van Chemische bedrijven. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 86.88.117.7 (overleg|bijdragen) op 28 sep 2007 09:12 (CEST).

Voel je vrij en ga je gang om fouten te herstellen en informatie aan te vullen. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 sep 2007 09:13 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Teijin Aramid. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 apr 2019 14:39 (CEST)