Overleg:The Gentle Storm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Project[bewerken]

Volgens mij is dit eerder een project dan een metalduo. Er werken immers meerdere muzikanten aan mee. Ook diverse bronnen noemen het een project [1]. Geen enkele bron noemt het een metalduo [2]. Michielderoo (overleg) 2 aug 2015 10:20 (CEST)

Vroeger heette het een zanger, duo of band en tegenwoordig lijkt iedereen het een project te willen noemen. Ik vind dat heel onnatuurlijk aandoen. Daarom heb ik het veranderd. Ik heb een andere zinsconstructie uitgeprobeerd. Wil je eens kijken? Ymnes (overleg) 2 aug 2015 12:53 (CEST)
Voor mij is project een heel gangbaar woord, maar smaken verschillen nu eenmaal. De huidige tekst kan ik me ook wel in vinden. Michielderoo (overleg) 2 aug 2015 13:07 (CEST)
Oké, mooi dat je deze constructie bevalt. Het is vooral zo'n containerwoord, misschien dat ik daar wat tegenaan hik. In een inleiding wil ik altijd graag precies lezen wat iets is en een project kan zoveel zijn. Ik ben dus eigenlijk verplicht om de rest van het artikel ook te lezen, wil ik het weten. Ymnes (overleg) 2 aug 2015 13:18 (CEST)
Ik heb het nog iets aangepast, is wat bondiger zo en laat in het midden uit hoeveel mensen de groep nu precies bestaat. Michielderoo (overleg) 3 aug 2015 07:36 (CEST)
Dat is beter inderdaad, bedankt. Ymnes (overleg) 3 aug 2015 08:43 (CEST)