Overleg:The Passion (Nederland)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op The Passion (Nederland). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 okt 2017 04:59 (CEST)[reageer]

Samenwerkingspartijen[brontekst bewerken]

Onder de samenwerkende partijen worden diverse partners genoemd die The Passion op haar website in 2018 niet meer noemt, zoals het Nederlands Bijbelgenootschap en de Rooms-Katholieke Kerk. Er zijn diverse samenwerkingspartijen bijgekomen, wat - eerlijk is eerlijk - meer op een groep sponsors lijkt. Het gaat wellicht wat ver om die allemaal te noemen.

Mijn voorstel zou zijn: Het evenement is een samenwerkingsproject van de omroepen EO en KRO-NCRV (tot 2015 EO en Omroep RKK), diverse non-profitorganisaties, kerken en de plaatselijke gemeente. De samenwerkende organisaties zien in het evenement een missionaire kans om aandacht te besteden aan Pasen.

  • Eventueel zou zelfs Omroep RKK weggelaten kunnen worden uit deze tekst, omdat die volledig is opgegaan in de KRO-NCRV en dat op de pagina van KRO-NCRV vermeldt wordt.
  • Voor de plaatselijke gemeente gaat het niet zozeer om aandacht voor Pasen, maar voor stadspromotie. Dit zou nog toegevoegd kunnen worden met een zin als: Voor de plaatselijke gemeente is het tv-evenement vooral een manier van stadspromotie.

Graag feedback hierop. - Janwillemj (overleg) 22 jun 2018 17:55 (CEST)[reageer]

Ik heb de bovenstaande voorstellen nu doorgevoerd, na het uitblijven van een reactie. - Janwillemj (overleg) 12 jul 2018 15:43 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van The_Passion_(Nederland) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 16 apr 2022 07:17 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.