Overleg:Theodoor Gustaaf Adolf Slingeland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Gouwenaar in het onderwerp Testament

Bronnen[brontekst bewerken]

Er werd bij dit artikel verwezen naar Streekarchief Midden-Holland, Familiearchief (Van Oosten) Slingeland, het Gelders Archief, Familiearchief Hoek (ongeïnv.), het Zeeuws Archief, Archieven kantongerechten Heinkenszand en Kortgene. Zulke algemene aanduidingen naar archieven zijn onbruikbaar als bronvermelding. Aan welke specifieke betrouwbare publicatie is de informatie ontleend. Als dat niet kan worden aangegeven lijkt hier sprake te zijn van het zelf publiceren van zelf verricht onderzoek, dat nog niet elders te vinden is. Zie Geen origineel onderzoek.

De verwijzing naar het Leids Universitair Fonds verwijst naar een in 1891 door prof.dr. P.A. van der Lith opgericht fonds. Het Slingelands Fonds (voor de faculteit Natuurkunde) wordt daar niet specifiek genoemd en ook de persoon Slingeland niet. Een verwijzing naar de algemene website van het LUF is nmm dan ook niet relevant voor dit artikel.

Blijft vooralsnog staan een niet uitgegeven bron door P. Plantenga, ‘Sprekende getallen L.U.F. 1890-1995, als deze bron niet beschikbaar is kan hij nmm beter ook niet gebruikt worden, zie Wikipedia:Verifieerbaarheid.

Graag een betere onderbouwing van dit artikel door het aangeven van de gepubliceerde bronnen waarop de feiten in het artikel zijn gebaseerd. Gouwenaar (overleg) 27 mei 2012 14:54 (CEST)Reageren

Testament[brontekst bewerken]

Het artikel vermeldt een eigenhandig geschreven testament d.d. 4 oktober 1915. Het Leids Universitair Fonds in het Financieel Jaarverslag 2010, dat dit testament gedateerd was op 6 oktober 1915. Zie boven waarom bronvermelding dus gewenst is. Gouwenaar (overleg) 27 mei 2012 15:04 (CEST)Reageren