Overleg:Tienen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

beste, onder de paragraaf economie staat dit: Bosch Tienen is een regionale afdeling van de Bosch Groep, een van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld. De dochteronderneming Robert Bosch Produktie N.V. in Tienen ontwikkelt en produceert auto-onderdelen, meer bepaald ruitenwissers, wisarmen, wisbladen en koplampwissermotoren. Er werken een 1600 mensen.SESVanderHave ontwikkelt en produceert suikerbietenzaden en is wereldwijd de grootste speler in haar branche. Het is met 230 werknemers de tweede grootste werkgever van Tienen. Dit klopt toch niet? in zin staat dat bij Bosch 1600 mensen werken, in de suikerfabriek werken 660 mensen dan kan SESVanderHave toch onmogelijk de tweede grootste werkgever zijn?

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Tienen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 18:58 (CEST)

Burgemeesters van Tienen sinds 1830[bewerken]

Kan Bjelka aangeven waarom deze lijst dient verplaatst te worden? Anders gewoon laten staan, want dit is geen verbetering. Akadunzio (overleg) 29 sep 2018 01:11 (CEST)