Overleg:Top 100 Allertijden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hier klopt niets van, de Top 100 aller tijden was altijd bij Veronica en werd in de tijd dat Veronica publiek was niet op Radio 2 maar op Radio 3 uitgezonden. Toen Veronica commercieel ging, ging de Top 100 aller tijden ook mee. De afgelopen jaren is het vervolgens nog een paar keer op Yorin FM te horen geweest. Met de Radio 2 Top 2000 heeft het dus in feite totaal niets te maken. Het is natuurlijk wel zo dat de Top 2000 nu de populairste aller-tijdenlijst is, terwijl dat vroeger voor de Top 100 aller tijden gold.

Binnenkort ga ik waarschijnlijk dit artikel aanpakken, als niemand me voor is. Dinsdagskind 28 mrt 2005 17:25 (CEST)[reageer]

De Top 100 allertijden ligt inderdaad niet ten grondslag aan de Top 2000! Ik ga het aanpassen! Kirsten Vollema

Albumlijsten[brontekst bewerken]

Buiten het feit dat de genoemde albumlijsten niet direct iets met elkaar te maken hebben (en evenmin met de in de eerste alinea's besproken singlelijst van Veronica en Yorin FM), ben ik er op tegen dat er op Wikipedia hitlijsten gepubliceerd worden die door een gebruiker zelf zijn samengesteld, en dat er teksten verschijnen als "zie de tweede link hieronder en dan posting nr. 44". Dat is niet echt encyclopedisch (want een encyclopedie beschrijft alleen zaken en gaat niet zelf dingen lopen uitvinden) en komt erg amateuristisch over. Zulke dingen kunnen beter worden neergezet op (bijvoorbeeld) Wikia, of een eigen homepage. Zie ook Wikipedia:Wat Wikipedia niet is: Wikipedia stelt geen "gratis" webruimte ter beschikking om uitsluitend je eigen ding te doen: informatie of andere inhoud die niet relevant is voor de Wikipedia webencyclopedie hoort hier niet thuis.

De link naar de Top 100 Aller Tijden-website heb ik er destijds vooral opgezet omdat daar de lijsten opstaan die op de radio werden uitgezonden. Dat daar ook een totaallijst opstaat is bijzaak, en als dat het enige zou zijn had ik die link ook niet geplaatst. Dinsdagskind 15 feb 2007 22:12 (CET)[reageer]

Verplaatst naar Wikia Scratchpad Dinsdagskind 20 aug 2007 07:59 (CEST)[reageer]

Hallo Dinsdagkind. Wat betekent dit nu? Dat dit gedeelte van het artikel nog wel steeds (tot voorjaar 2008) raadpleegbaar is? Ik ben namelijk de auteur van het album-gedeelte van de top 100 aller tijden. Indien dit gedeelte nu niet na een bepaalde tijd wordt vernietigd, heb ik hier geen problemen mee! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.

Hallo Dinsdagkind. In voorbereiding op de nieuwe album top-100 aller tijden op Radio 2 op 12 mei 2008 (Tweede Pinksterdag) heb ik de link op [1] aangepast. Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.

Hallo Dinsdagkind. Nadat de album top 100 aller tijden editie 2008 van Radio 2 bekend is geworden, heb ik dit scratchpad artikel hiermee geupdated. Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.