Overleg:Valley (Amsterdam)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door MrAronymous
  • Taalgebruik is zo tijdsobjectief mogelijk gemaakt. Ten tijde van het schrijven (begin mei 2021) staat het gebouw er al en wordt het langzaam uitgepakt van de steigers. Het uiterlijk is dus al zichtbaar.
  • Ook beschrijving van het architectonisch ontwerp is zo (tijds)objectief mogelijk geschreven, om zo duidelijk mogelijk te vertellen hoe het gebouw opgebouwd is en wat het concept is dat de architect heeft proberen neer te zetten.
  • Groenbakken: Het woord groenbak is een normale term binnen de landschapsarchitectuur en specifiek gekozen. Het geeft aan dat er zowel bloemen, planten, struiken als bomen in kunnen staan (en daarom dus niet bomenbak of plantenbak). Een tuinborder is een soort groenbak. Op Valley komt allerlei soorten beplanting.
  • "traditioneel gezien kantoorgebouwen": dit zinnetje specifiek refereert aan de strakke glasgevel die traditioneel voorkomt bij kantoorgebouwen en dus ook bij mensen pssychologisch en visueel naar een kantoorgebouw refereert. Het refereert niet aan "een traditioneel kantoorgebouw", want dat is te relatief en dus volkomen onduidelijk. Kantoorgebouwen kunnen er namelijk verschillend uitzien, en zijn door de eeuwen heen lang niet allemaal soortgelijk.
  • De benamingen van de windrichtingen van de torens is zoals de bouwcombinatie ze gebruikt.
  • Foto rechts uitgelijnd onderaan de lange infobox terwijl de tekst niet zo lang is maakt het nutteloos paginaverlengend terwijl links gecentreerd de paginalayout beter balanceert.

MrAronymous (overleg) 8 mei 2021 17:25 (CEST)Reageren