Overleg gebruiker:MrAronymous

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wijzigen van titels van pagina's[bewerken]

Beste gebruiker, welkom op Wikipedia en hartelijk dank voor uw belangstelling. Ik heb uw titelwijziging van Metro- / sneltrammaterieel M4/S3 ongedaan moeten maken. Dat is niet omdat ik het daar niet mee eens zou zijn, maar omdat u op de verkeerde manier de titel heeft gewijzigd, nl. door knippen en plakken van de inhoud. Dat is ongewenst omdat dan de bewerkingsgeschiedenis niet mee wordt genomen.

Op Help:Titel van een artikel wijzigen vindt u hoe het wél kan. Lukt u dat niet zelf, of bent u bang daarbij een fout te maken, dan kunt u een verzoek doen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen.

Ik hoop dat u hier wat mee kunt. Zo niet, stel uw vragen gerust bij de helpdesk, Help:Helpdesk.

Vriendelijke groet, Paul B (overleg) 18 aug 2014 20:40 (CEST)

Verwarring[bewerken]

Je maakt Kalverpassage aan, haalt daarna Kalvertoren leeg, om het daarna te "updaten", leegt vervolgens Kalverpassage om er daarna een vreemde code achter te laten. Ik begrijp dat er van een naamswijzingen sprake is. Is het dan niet veel eenvoudiger om de titel te wijzigen van de pagina? Ik zie dat u er 4 jaar terug ook al uitleg over heeft gehad. Bij herhaling: Op Help:Titel van een artikel wijzigen vindt u hoe het wél kan. Lukt u dat niet zelf, of bent u bang daarbij een fout te maken, dan kunt u een verzoek doen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen. MVG Rode raaf (overleg) 10 mei 2018 09:39 (CEST)

Die vreemde code kwam van de Engelstalige Wikipedia. Ik was in de veronderstelling dat die sitebreed gold. Ik heb inmiddels een paar pagina's ter verwijdering opgegeven zodat het artikel Kalvertoren hernoemd kan worden.MrAronymous (overleg) 13 aug 2018 05:16 (CEST)

Graag in de toekomst indien u een pagina niet kunt hernoemen, een verzoek indienen op WP:AV in plaats van allerlei hernoemingen aan te maken naar verkeerde titels. Scheelt ons een hoop werk. Ik heb nu de rotzooi opgeruimd en Kalvertoren hernoemd. Mbch331 (Overleg) 13 aug 2018 07:16 (CEST)