Naar inhoud springen

Overleg:Vizier Op Links

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Dqfn13

Er zijn een aantal nietneutrale wijzigingen doorgevoerd die overduidelijk niet thuis horen in dit artikel. Zo is de verwijzing naar de webpagina aangepast naar stopblackface.com en op verschillende plaatsen "intimiderend" en "extremistisch" toegevoegd. Ook heeft de auteur geen bronverwijzing geplaatst voor de passage dat het twitter account zou zijn verwijderd in verband met het "het herhaaldelijk overtreden van de voorwaarden van Twitter rondom het niet plaatsen van persoonsgegevens".

Let op dat Wikipedia geen plaats is voor persoonlijke opvattingen van auteurs.

Iets intimiderend noemen is erg subjectief en intimidatie is voor zover ik kan beoordelen ook geen doelstelling van deze groep. Antifa kan heel intimiderend zijn, maar wordt (terecht) ook niet als zodanig geclassificeerd op hun pagina's. Vrijwel alle landelijke media classificeren Vizier op links als "radicaal" en niet als "extreemrechts" of "extremistisch". In het vervolg graag dergelijke gekleurde classificaties achterwege laten en anders graag onderbouwen op de overlegpagina – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door BakboordBeter (overleg · bijdragen) 29 apr 2021 14:37‎. PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

De intimidatie kan wel degelijk genoemd worden, maar dan moet er bij aangegeven worden dat de mensen het zelf zo hebben ervaren. Sommigen hebben ook zelfs aangifte gedaan, als ik het mij goed herinner. Dqfn13 (overleg) 29 apr 2021 16:31 (CEST)Reageren