Overleg:Vlaams Belang Jongeren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Lijkt me duidelijk dat dit artikel geschreven is door een belanghebbende. BoH 3 jul 2006 11:54 (CEST) Ik heb het artikel als niet-belanghebbende doorgenomen en alle partijdige zaken eruit gehaald en het objectief herwerkt. Alle info die er nu staat zijn vaststaande feiten en zijn neutraal opgevat.

Anti-islam weglaten[bewerken]

Ik zou willen voorstellen "anti-islam" bij ideologie weg te laten. Ideologieën zijn in de regel positief verwoord. Bij andere partijen wordt onder dit punt ook niet vermeld waar ze allemaal tegen zijn. Zwijger13 (overleg) 14 nov 2017 10:54 (CET)

Ergens tegen zijn is nu juist een belangrijk kenmerk en bindende factor bij populistische partijen. BoH (overleg) 14 nov 2017 12:26 (CET)
Je kunt stellen dat de Vlaams Belang Jongeren voor een islamvrije wereld zijn. Norbert zeescouts (overleg) 14 nov 2017 19:49 (CET)
Dat is even tendentieus als stellen "graaien is nu juist een belangrijk kenmerk en bindende factor bij systeempartijen." Ik vind dat dat soort stelling niet thuishoort op een encyclopedie. En de Vlaams Belang Jongeren spreken zich uit tegen de (al dan niet vermeende) islamisering van Vlaanderen, maar kan u één referentie geven die aantoont dat zij voor een "islamvrije wereld" zijn? Deze argumenten lijkt me niet overtuigend. Zwijger13 (overleg) 5 jan 2018 17:32 (CET)