Overleg:Vliegkamp Valkenburg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Foto vliegveld Valkenburg verwijderd. De "virtuele" luchtfoto komt totaal niet overeen met het vliegveld en zijn omgeving: een zee zonder duinen is zelfs ingemonteerd. Daarom de foto uit de pagina verwijderd.--Ed Stevenhagen 28 mei 2005 22:30 (CEST)[reageer]

Geachte heer Stevenhagen,

De door U genoemde "virtuele" luchtfoto heeft gestaan in de "open dag" uitgave van MVKV op zaterdag 4 juni 2005 (uitgeverij Verhagen). Er stond geen bron bij. De foto is vanuit het zuidoosten genomen in 1939 toen men net, in april van dat jaar, was begonnen met de aanleg van het vliegveld.

Dat het vliegveld niet overeenkomt met Uw visie is begrijpelijk. Het was in 1939 veel kleiner dan nu. Ik meen dat het in 1950 is uitgebreidt zoals het nu is en is ten kostte gegaan van het grondgebied van het dorp Valkenburg. De foto is dus op geen enkele wijze bewerkt en het kan daarom geen reden zijn tot de dictatoriale verwijdering er van. Een geluk hierbij is dat Wiki geen wetenschappelijk naslagwerk is.


MvG, Fransz. www.mei1940.nl


Kan iemand die verstand heeft over hoe een titel van een Wiki pagina te wijzigen, deze wijzigen in VliegKAMP Valkenburg, Valkenburg was geen vliegbasis, Valkenburg was een vliegkamp (een Marinevliegkamp om precies te zijn)? - Maurits de Jong - 1-4-2007

Ok, titel gewijzigd. «Niels» zeg het eens.. 1 apr 2007 00:51 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Vliegkamp Valkenburg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 13:52 (CEST)[reageer]