Naar inhoud springen

Overleg:Vriesepoortshof

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Eve

De vriesepoortshof is een hofje in Dordrecht en heeft historische waarde. Ben zelf een bewoner van dit hofje en en doe op dit moment veel zoekwerk in het stadsarchief naar dit hofje. Ben niet verbonden met de Bed & Breakfast die vermeld werd op deze wiki.


Dit is mijn eerste poging om wiki rijker te maken. Geef me een kans om wiki te ontdekken. Dus stel me niet teleur door deze pagina direct te verwijderen. Op wikipedia staan meerdere hofjes in Nederland vermeld en begrijp niet waarom deze wel verwijderd dient te worden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Marcelhartman (overleg · bijdragen)

Hoi Marcel, het artikel is inmiddels sterk verbeterd dus mogelijk wordt het toch behouden. Het enige "hete hangijzer" lijkt nu nog de encyclopedische waarde te zijn (is een hofje wel of niet encyclopedisch?). Ik vind in elk geval dat het een leuk artikeltje is geworden zo! Hartelijke groet, eVe Roept u maar! 29 aug 2009 15:00 (CEST)Reageren
Hoi Eve, waarom hebben andere hofjes op Wiki dan wel een encyclopedische waarde? Ik denk dat deze toevoeging een aanvulling is voor hofjes in Nederland. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Marcelhartman (overleg · bijdragen)
Ik ook, begrijp me niet verkeerd. Ik geef alleen weer wat nu nog het discussiepunt leek te zijn op de verwijderlijst (zie hier [[1]]). Grtjs eVe Roept u maar! 29 aug 2009 15:41 (CEST)Reageren