Overleg:Vrouwenhulpverlening

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Wimpus

Het artikel op Wikipedia is geschreven door dezelfde auteur als het artikel waarnaar verwezen wordt (dat zowel in Raffia als op mijn persoonlijke website gepubliceerd is), en is inderdaad een bewerking van dit eerdere artikel. Dit wordt ook uitdrukkelijk vermeld onderaan het artikel. Er is dus geen auteursrecht geschonden, omdat het om een en dezelfde auteur gaat. Graag zou ik het artikel dan ook terug willen plaatsen.

Marijke Naezer

het artikel is erg lang voor een wiki in wikipedia - ik hoop niet dat het en noodsprong is van de eerste auteur om een wetenscahppelijk artikel gepubliceerd te krijgen. Kan iemand met verstand van zaken de ellenlange lappen tamelijk onbegrijpelijke tekst, vooral in het tweede deel, indikken ? dank – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.130.60.158 (overleg · bijdragen)

Ik sluit mij aan bij de opmerkingen van de anonymus. Daarnaast is het de vraag hoe objectief dit epistel is en de informatie (en de toonzetting) ondersteund wordt door echte wetenschappelijke bronnen, die niet uit de activistische hoek komen. Wimpus (overleg) 1 dec 2020 08:42 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Vrouwenhulpverlening. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 mei 2019 16:56 (CEST)Reageren