Overleg:Wilkin van de Kamp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Marrakech in het onderwerp Distantie en bronnen

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wilkin van de Kamp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 jan 2020 14:18 (CET)Reageren

Distantie en bronnen[brontekst bewerken]

Het lijkt me dat de schrijver van dit artikel iets te dicht op het onderwerp zit. Neem de zin Wilkin van de Kamp (1961) is getrouwd met Aukje, die de indruk wekt dat de schrijver deze Aukje persoonlijk kent. Anders had hij toch wel haar volledige naam (voornaam en achternaam) gebruikt? Of In 2000 richtte Wilkin Vrij Zijn op (...). Een ander voorbeeld is de zin Vrij Zijn heeft het verlangen om mensen te helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken, om samen met christenen uit alle kerken onze eenheid in Christus te vieren. Hoezo precies 'onze' eenheid? Ook het jargon verraadt een gebrek aan distantie. Want wat betekent het eigenlijk om je 'identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen'? Dat is vast en zeker duidelijk voor de incrowd, maar of de buitenwacht het begrijpt is een tweede.

Daarnaast is de vraag welke onafhankelijke bronnen ten grondslag liggen aan alle gedetailleerde informatie over Van de Kamp. Marrakech (overleg) 5 jun 2020 20:03 (CEST)Reageren