Overleg:Winnie de Poeh

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

"Mensen die het eerst met de boeken kennismaakten kunnen de Disney-versie daarom vaak minder waarderen."

Damn right. Disney =culturele holocaust. Bart (Evanherk) 30 okt 2006 05:58 (CET)

Is dat niet bij iedere filmbewerking zo? Ik heb nog geen enkele lezer gesproken die door de filmversie van Elementaire deeltjes te bekoren was. Enfin, ik vind het bovenstaande citaat op het randje van NPOV en moeilijk verifieerbaar. Verwijzigingen naar negatieve recenties van boekliefhebbers zou dit al beter maken. Sander Spek (overleg) 30 okt 2006 07:37 (CET)

Kopje Films[bewerken]

Onder het kopje FILMS horen ook nog:

- Winnie de Poeh en het mooiste van Teigetje (onderdeel van Het grote verhaal van Winnie de Poeh, maar is ook apart verschenen)

- De magische wereld van Winnie de Poeh; Een voor allen, allen voor een – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.212.47.13 (overleg · bijdragen) 23 feb 2013 12:11‎

Kopje Personages[bewerken]

Onder het kopje PERSONAGES staat een fout. Onder deze kop staat dat Teigetje bij kanga woont, maar in verschillende films is duidelijk te zien dat Teigetje in een zelfgebouwde boomhut woont. Verder is Teigetje geen "klein" teigertje meer, maar hij is even oud als Poeh, Konijn, Iejoor enz. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.171.182.6 (overleg · bijdragen) 22 jul 2014 21:07‎

Toevoegen pagina "De meest verre tocht van Winnie de Poeh"[bewerken]

Kan er geen pagina gemaakt worden die aan deze linkt, over de film "De meest verre tocht van winnie de Poeh?" Over deze film is veel te vertellen en heeft volgens mij aardig wat invloed gehad op de latere films.

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Winnie de Poeh. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 01:04 (CEST)