Overleg:Zambia

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Hmm er moet nog veel vertaald worden zie ik... (cf. alle outcommented secties vanuit het Engels). Ik kom hier net binnenvallen en heb een stukje over de talen en de taalpolitiek van Zambia toegevoegd. Ik hoop dat ik het op de goede manier in de landen-template heb gefrommeld. Strangeloop 15 aug 2004 00:53 (CEST)

Bronnen?[bewerken]

Ik quote dit toegevoegde stukje:

"Er zijn bewijzen gevonden dat Zambia reeds 300.000 jaar geleden werd bewoond door mensachtige levensvormen. Pygmeeën en Bosjesmannen bewoonden als eerste Zambia."

Wat zijn die bewijzen, uit welke bron komt deze uitspraak? Het lijkt mij dat dergelijke uitspraken in een encyclopedie-artikel iets zorgvuldiger gestaafd moeten worden. Verder is het onderscheid tussen Pygmeeën en Bosjesmannen verwarrend. Bosjesmannen is een term die gebruikt wordt voor de mensen van pygmee-grootte in zuidelijk Afrika (Kalahari) maar beide termen zijn zo vaag dat het samen noemen weinig verheldering schept. Ik heb een poging gedaan die zin te herformuleren, voel je vrij om te redigeren als de verbetering je niet zint! - Strangeloop 2 sep 2004 19:33 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zambia. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 jul 2017 19:41 (CEST)