Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:10.1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Tuvic in het onderwerp Ter informatie

Hallo 10.1, welkom bij wikipedia. Het spijt mij dat ik al direct jouw bewerking op Gaim heb moeten ongedaan maken. Het probleem is dat die toevoeging niet het artikel past. De tekst is niet encyclopedisch en gaat eigenlijk over een plugin voor Gaim, en zover ik kan zien niet eens een bekende. Dit terwijl het artikel over Gaim zou moeten gaan.

Iets anders; was het echt jouw bedoeling om als gebruikersnaam "10.1" te hebben of was dat een vergissing? Als je wil kan ik die wijzigen in iets anders. Groet, --Walter 9 sep 2006 02:27 (CEST)Reageren

Welkom van mij. Zoals Walter hierboven al zegt, je gebruikersnaam is niet echt "handig". Zoals te lezen valt op Mediawiki:Signupend, de tekst die je bij het aanmaken van een gebruikersnaam te zien krijgt, "Kies een leesbare naam, dus geen nummer, e-mailadres, domeinnaam of merknaam." en "Een gebruikersnaam die niet aan deze eisen voldoet kan worden geblokkeerd, u kunt dan niet bijdragen aan Wikipedia.". Ik zou je daarom ook ten zeerste willen aanraden als je wilt blijven bijdragen een betere aanmeldnaam te kiezen, al is het maar "AnoniemNummer10.1" (liever iets duidelijkers natuurlijk ;-)). Dat kan je doen door een verzoek te doen aan Walter of op Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account een verzoek te plaatsen. «Niels» zeg het eens.. 9 sep 2006 02:52 (CEST)Reageren
Ik heb je bijdragen verwijderd uit GAIM dat is nl. niet iets wat in een encyclopedie past. Als je een duidelijke open source uitgebreide handleiding wil schrijven wil ik je graag verwijzen naar nl.wikibooks.org zie ook de daar al aanwezige handeidingen b:nl:Handboek Mediawiki etc. Groet, «Niels» zeg het eens.. 9 sep 2006 03:13 (CEST) (let je ook nog even op de commentaren op je gebruikersnaam?)Reageren

Beste, naar aanleiding van Kattengedragstherapie (Afbeelding:Kattengedragstherapie.jpg) en de eerdere bewerkingen op Gaim moet ik je met nadruk aanraden om alvorens nog nieuwe afbeeldingen te uploaden, artikels te bewerken of nieuwe te maken om eerst eens grondig Wikipedia te verkennen. Lezen wat het is en hoe het werkt. Dat nieuwkomers hun weg nog moeten vinden is normaal. Maar dat mag niet te lang duren.--Walter 9 sep 2006 10:12 (CEST)Reageren


Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste 10.1,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

--Tuvic 9 sep 2006 13:16 (CEST)Reageren

Hallo Walter, In de tweede email las ik pas dat emailen niet gepast is, en dit op de overleg pagia moet. Ik had je advies om een andere naam te nemen diezelfde avond nog ter harte genomen. In het emailtje heb ik duidelijk gemaakt dat ik niet wil provoceren, van daar dat ik alleen 10.1 als naam had gekozen. In je email gaf je advies om geen suse te gebruiken, maar ik had dezelfde avond al een nieuwe naam bedacht waar ik me prettig bij voel. Zonder 10.1 en ook zonder vermelding van distributie om opnieuw niet te provoceren. Ik streef naar kennis en harmonie,

Ik heb gelezen dat je een verzoek kunt doen om je naam te veranderen. Dat zal bedacht zijn voor personen zodat ze niet hun geschreven artikelen kwijt raken. Aangezien ik nieuw ben en nog geen inbreng heb gehad (behalve die plugins) was het voor mij makkelijker om een nieuwe naam aan te vragen.

Ik las ook in je email dat ik het artikel opnieuw had terug gezet. Dat is dan gebeurt tijdens het leren omgaan met wikipedia. Ik was me er niet bewust van en zou bijna willen zeggen dat ik dit niet heb gedaan, maar jullie weten hoe het werkt, en je hebt geen rede om erover te liegen.

Ik denk dat het de bedoeling is dat ik hier op deze pagina een reactie kan geven hoewel ik enigzins twijfel, omdat ik op deze pagina ook tekst van jou kan verwijderen als ik dat zou willen.(geen behoefte aan) Als ik het niet goed gedaan heb, dan merk ik dat wel.

Over die foto's. Ik heb die van hun site gehaald. Normaal save ik foto's met een makkelijke naam. Omdat ik gelezen had over auteursrechten e.d. heb ik die foto's later weer genoemd zoals ze orgineel heten, en toen geupload. Hmmmmm. Ik heb het toch nog niet helemaal begrepen dus. Jammer dat het niet de bedoeling is om gebruiksaanwijzigen te schrijven op deze site. Ik was al helemaal happy. Voor mijn werk moet ik vaak alles honderd keer herhalen. Ik dacht geweldig die wikipedia, dan ga ik een berg artikelen schrijven over computeruitleg e.d, dan verwijs ik mensen naar deze site. Maar ik las gisteren dat daar een ander adres voor was. Iemand anders die pagina's kan beoordelen zei dat tegen me. Perfect, opgelost.

PS Deze account mag je verwijderen.Ik zal voortaan die andere gebruiken. De link voor gebruiksaanwijzingen blijkt niet goed te zijn, er staat fout. Geen probleem, er staat een link hoe je er wel komt. http://nl.wikibooks.org/wiki/nl:

Peace




groet.