Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:159.180.22.195

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Netraam in het onderwerp Doordrukken eigen visie/mening
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 11 jul 2022 02:55 (CEST) Ongewenste bewerkingen op Gülağaç (district)
  2. 12 jul 2022 15:08 (CEST) Ongewenste bewerking op Aksaray (stad)
  3. 12 jul 2022 15:17 - 13 jul 2022 02:08 (CEST) Ongewenste bewerkingen en negeren bronverzoek op pagina Konya (stad)
  4. 13 jul 2022 02:20 (CEST) Ongewenste bewerking op Elazığ (provincie)
  5. 13 jul 2022 02:20 (CEST) Ongewenste bewerking op Malatya (district)
    • blok - 1 dag
  6. 15 jul 2022 01:21 (CEST) Ongewenste bewerking op Iğdir (provincie)
  7. 19 jul 2022 06:59 (CEST) Weer ongewenste bewerkingen op pagina Konya (stad)

Koerdische namen[brontekst bewerken]

Hallo,

Bedankt voor uw interesse in wikipedia en uw wens tot ontsluiten van kennis.

Graag wil ik u aanspreken op uw toevoegingen aan het artikel over de stad Konya en andere plaatsen in Turkije. Uw argument dat u weet hoe het zit en anderen niet omdat ze niet Turks of Koerdisch zijn of in Turkije wonen, is op wikipedia helaas geen geldig argument om informatie toe te voegen. Op wikipedia is het de regel dat u bronnen opgeeft bij bewerkingen waarvan collega redacteuren het belang of de waarheid in twijfel trekken. Ik zou u dan ook vriendelijk willen verzoeken eerst met onafhankelijke, externe bronnen aan te tonen dat de Koerdische benaming van plaatsen ed. in centraal anatolië (en dus niet in Koerdistan) relevant is voor de encyclopedie. Uw eigen ervaring of kennis is hierbij niet voldoende.

Bij voorbaat dank. - netraaM13 jul 2022 02:25 (CEST)Reageren

Doordrukken eigen visie/mening[brontekst bewerken]

Op 15/07 heeft u de Koerdische benaming toegevoegd op het artikel Iğdir (provincie). Voor zover ik na kan gaan, is die provincie echter geen deel van Turks Koerdistan. In het oosten van de provincie woont er inderdaad een kleine Koerdische minderheid, maar het geheel van de provincie is duidelijk Turks, om precies te zijn Azeri-Turks. Het feit dat u dit grensgeval wijzigt, overigens zonder daarbij bronnen op te geven ondanks bovenstaand verzoek, en de Koerdische naam dan weer niet toevoegt op de artikelen over de provincies Ağri, Hâkkari en Mardin, die duidelijk in Koerdistan liggen maar waar deze informatie nu ontbreekt, suggereert dat u niet geïnteresseerd bent in het verbeteren van de encyclopedie, maar in het doordrukken van uw mening en in het licht van al het bovenstaande (een waarschuwing, blokkade en poging tot overleg) de grenzen probeert op te zoeken van wat door de gemeenschap achter wikipedia geaccepteerd wordt. Ik wil u vriendelijk verzoeken met dit gedrag te stoppen, en in te gaan op de verzoeken bronnen te geven voor de relevantie van de vermelding van Koerdische namen op de artikelen waar u die toevoegt.

Bij voorbaat dank. - netraaM19 jul 2022 15:48 (CEST)Reageren