Overleg gebruiker:193.43.176.11

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Waarschuwing Waarschuwing - dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige adres dat we van u kennen. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. In artikelen kan dit als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 31 mei 2006 14:23 (CEST) linkspam op Duino-Aurisina
  2. 24 jul 2006 11:41 (CEST) idem op Triëst (stad)
  3. 21 mrt 2007 09:36 (CEST) idem op Muggia
  4. 27 mrt 2007 10:44 (CEST) linkspam op Miramare
  5. 28 mrt 2007 10:26 (CEST) linkspam op Triëst (provincie}
    • blok 1 dag
    • blok onbepaalde tijd, seriële linkspammer uit Italië


Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Miramare, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version