Overleg gebruiker:77.248.161.177

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Melding op het artikel Ivan de Veenboer

Melding op het artikel Ivan de Veenboer[brontekst bewerken]

Beste onbekende gebruiker,

Naar aanleiding van uw melding op het artikel Ivan de Veenboer: allereerst van harte gecondoleerd met het verscheiden van uw vader, mede namens de Wikipedia-gemeenschap. Uw vader heeft veel aan Wikipedia bijgedragen, vooral zijn grote kennis van historische scheepvaart en scheepstypen is een waardevolle nalatenschap, waarvoor onze hartelijke dank.

Enkele praktische punten:

  • Uw bericht boven het artikel heb ik verplaatst naar de pagina waar het artikel besproken wordt. Ik zal er ook melding van maken op de Overlegpagina Cornelis~nlwiki.
  • Bij nazoeken zag ik dat het artikel gemaakt is door iemand die onder de naam Cornelis bijgedragen heeft aan Wikipedia. Om technische redenen is dit account inmiddels hernoemd tot Cornelis~nlwiki. De laatste bijdragen zijn gedaan op 17 maart 2013. Kan dit inderdaad uw vader zijn? Zo ja, wilt u dan dat zijn overlijden gemeld wordt op zijn gebruikerspagina en overlegpagina? Of misschien wilt u daar een persoonlijk bericht plaatsen?
  • Desgewenst kunnen de genoemde pagina's geblokkeerd worden, zodat er geen technische en onpersoonlijke meldingen meer binnenkomen, zoals beoordelingsnominaties. U kunt ook aangeven dat ze volledig geblokkeerd moeten worden.
  • Wikipedia heeft procedures voor situaties zoals deze, maar ik ben niet vertrouwd met die procedures. Ik zal een moderator attenderen op uw melding en mijn antwoord. Als u wilt dat er actie wordt ondernomen, moet uiteraard aannemelijk gemaakt worden dat u nabestaande bent.
  • Als u wilt, kunt u op bewerken klikken en dan hieronder reageren, achter de dubbelpunt, die alleen te zien is in het bewerkingsscherm.

Met vriendelijke groet, Bertus van Heusden — bertux 24 sep 2017 12:50 (CEST)Reageren

Als moderator heb ik dit vaker gedaan. Ik kan u desgewenst helpen. Mocht u mij willen mailen dan kan dat. U kunt een account aanmaken en dan een berichtje op mijn overlegpagina plaatsen dan neem ik contact met u op. Rechtsbovenaan deze pagina staat een accountaanmaaktekstknopje. MoiraMoira overleg 24 sep 2017 13:33 (CEST)Reageren