Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:82.136.224.12

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Benne Holwerda

Welkom op Wikipedia! Ik zie dat u al bij enkele lemma's wijzigingen heeft aangebracht. Wel, ga zo door! Neem vooral eens een kijkje in het gebruikersportaal in het menu links en ook onder Wikipedia:conventies daar staat informatie die u verder op weg kunt helpen! In ieder geval veel plezier! Bontenbal 30 jun 2004 16:38 (CEST)Reageren

U kan zich aanmelden door een gebruikersnaam te kiezen en een persoonlijk wachtwoord op deze pagina (http://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Userlogin).

Indien U aangemeld bent met Uw gebruikersnaam kunt U Uw persoonlijke instellingen bewaren, zoals het uitzicht van de pagina's (indeling, uitzicht) en hebt U dan extra mogelijkheden.

Tevens is het dan niet mogelijk dat iemand anders onder Uw getoond IP adres vandalisme pleegt. Het is ook leuker om onder een gebruikersnaam met elkaar te overleggen over een artikel dan onder een IP nummer.

Nog veel plezier op Wikipedia. Lvg 4 mrt 2005 19:53 (CET)Reageren

Tongeren (Epe)[brontekst bewerken]

Hallo,

U heeft tot 2 keer toe het {weg}-sjabloon verwijderd. Dat is er neergezet omdat uw mede-wikipedianen niet vinden dat dit artikel al aan de Wikipedia-eisen voldoet. Tongeren (Epe) staat daarom nu sinds 1 april voor 2 weken op de verwijderlijst. Als u vindt dat het artikel inmiddels aan de eisen voldoet, kunt u dat beter toelichten op die pagina. Telkens een sjabloon verwijderen wordt regelmatig als vandalisme beschouwd, en zou kunnen leiden tot een tijdelijke blokkade van dit IP-adres.

Mag ik u aanraden om u een gebruikersnaam te nemen?

Met vriendelijke groet,

Galwaygirl 4 apr 2005 21:49 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Benne Holwerda[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Benne Holwerda. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090402 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 3 apr 2009 02:04 (CEST)Reageren