Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:82.161.84.141

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Nogmaals auteursrechten

Auteursrechten[brontekst bewerken]

Beste,

Ik heb uw bijdrage op retentierecht op de verwijderlijst gezet omdat de tekst afkomstig is van [1]. Dergelijke teksten die beschermt zijn met auteursrecht zijn niet toegestaan op wikipedia. U heeft 2 weken om het artikel te herschrijven zodat het geen inbreuk meer maakt voordat het verwijderd wordt.

Groeten Gerbennn 14 jan 2006 14:01 (CET)Reageren

Nogmaals auteursrechten[brontekst bewerken]

Beste 82.161.84.141.

Het artikel Dick Raaijmakers dat je pas geleden hebt aangemaakt is helaas genomineerd voor verwijdering aangezien de tekst letterlijk is overgenomen van de website donemus.nl.

Het letterlijk overnemen van tekst van een website of van andere media kan auteursrechten schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia problemen opleveren. Daarom is het niet toegestaan teksten zomaar te kopiëren en op Wikipedia te plakken. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Het artikel zal nog twee weken op de verwijderlijst blijven staan. Als je het artikel graag wilt behouden, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien je het hebt aangepast kan je dit aangeven op de verwijderlijst en/of de overlegpagina van het artikel. Als je vragen hebt kan je die stellen op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet. **Man!agO** 18 jan 2007 07:11 (CET)Reageren