Overleg gebruiker:82.170.90.213

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 23 jun 2022 11:39 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Wikimedia Commons
  2. 3 jul 2022 07:13 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina “Domino's Pizza”
    • blok - 1 dag

Juni 2022[brontekst bewerken]

Waarschuwingspictogram Bij deze krijg je van mij een officiële waarschuwing voor het doen van vandalistische bewerkingen op het artikel Peter Pannekoek. Als je doorgaat met dit soort bewerkingen kan dit resulteren in een blokkade, waardoor je Wikipedia niet langer kan bewerken. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sum?urai8? 24 jun 2022 10:52 (CEST)Reply[reageer]