Overleg gebruiker:84.83.203.222

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Simon-sake in het onderwerp Verwijderen sjablonen

Beste anonieme gebruiker,

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject.
We willen je zo veel mogelijk het 'voel-je-vrij-en-ga-je-ganggevoel' geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

Oliphaunt 22 apr 2006 12:42 (CEST)Reageren

Dode Moerassen[brontekst bewerken]

Hallo ,
Je artikel Dode Moerassen is op de verwijderlijst geplaatst, de reden voor deze nominatie is daar te vinden. Als je het artikel verbeterd hebt, of je hebt opmerkingen over de nominatie, schrijf het dan gerust op deze lijst, maar het gewoon verwijderen van het wiu of weg-sjabloon is niet toegelaten en wordt gezien als vandalisme. Op deze, deze en deze pagina's zijn goede tips te vinden om het artikel te verbeteren. Als het artikel echter niet verbeterd wordt, is het heel waarschijnlijk dat het binnen twee weken wordt verwijderd.
Mocht je vragen hebben, mag je altijd naar mijn overlegpagina gaan, aangezien ik deze pagina waarschijnlijk niet op mijn volglijst heb staan.
Mvg, Kameraad Pjotr 22 feb 2007 22:08 (CET)Reageren

Verwijderen sjablonen[brontekst bewerken]

Hoi anoniem, dank je voor je bijdragen bij Ben Sahar je hebt het artikel mooi aangevuld. Probeer wel volgende keer het sjabloon te laten staan. Groeten, Simon-sake 15 jul 2007 02:44 (CEST)Reageren