Overleg gebruiker:Aelske

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik ben het best te bereiken via mijn overlegpagina op de Limburgse Wikipedia, zie [1]--Aelske 28 sep 2007 14:45 (CEST)

Jacob van Deventer[brontekst bewerken]

Hoi Aelske, ik zag dat je m'n fout op Jacob van Deventer hebt verbeterd. Nog bedankt. Aangezien ik parallelprojectie niet kon vinden tussen de kaartprojecties, vroeg ik me af of je wist welke projectie hier mee bedoeld wordt. Groet, BoH 26 jan 2007 17:37 (CET)

Het is een bepaald soort perspectivische projectie. In dit Duits artikel staat meer over parallelprojectie: Zie http://de.wikipedia.org/wiki/Parallelprojektion --Aelske 26 jan 2007 23:27 (CET)

Jan Schurgers[brontekst bewerken]

Hallo Aelske, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Jan Schurgers. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het lijkt vooral een lokaal bekende schrijver, maar niet verder. Geen bronnen die iets anders aantonen. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Queeste (overleg) 28 nov 2016 08:34 (CET)