Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Alexis Jazz/Archief 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Phineas and Ferb[brontekst bewerken]

Hallo,
Ik zie dat je de laatste tijd wel vaker actief ben geweest op de Lijst van afleveringen van Phineas en Ferb. Ik heb de pagina soort van in beheer, maar ik kijk niet meer naar Disney XD en mis dus de afleveringen. Jij bent er wel wat actiever mee zie ik. Zou jij even wil kijken hoever de gegevens op de pagina kloppen met wat jij hebt meegekregen? Zoals ik op de overlegpagina van de pagina heb uitgelegd, ga ik nu puur af op wat er gegeven is.
Ik hoop meer van je te horen Donnaxlb (overleg) 24 jun 2013 18:24 (CEST)Reageren

Nieuwe afleveringen[brontekst bewerken]

Hallo,
Ik zie net op YouTube een reclamespot dat er weer nieuwe afleveringen worden uitgezonden op Disney XD. Kan jij dan weer noteren wanneer de afleveringen zijn uitgezonden? Ik heb al tijd niets gedaan aan de pagina, maar zodra jij weer nieuwe informatie hebt, zal ik ook weer wat actiever worden (met samenvattingen voor seizoen 4 en overige cosmetische aanpassingen).
Ik zou het ook fijn vinden als je de opgenomen afleveringen naar mij kon sturen. Als het niet kan of je het niet wilt dan geeft dat niet. Donnaxlb (overleg) 17 aug 2013 14:43 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Leeuwendeel[brontekst bewerken]

Beste W3ird N3rd,

Het door u geschreven lemma Leeuwendeel is naar mijn mening nog niet goed genoeg voor Wikipedia omdat het nu meer een woordenboekdefinitie is. Om deze reden heb ik het artikel ter verwijdering voorgedragen.

Mocht u nog vragen aan mij hebben dan kunt u deze stellen op Overleg gebruiker:Basvb.

Met vriendelijke groet en veel succes, Bas (o) 6 okt 2013 17:01 (CEST)Reageren