Overleg gebruiker:Andinet23

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Goedemiddag Anneke, welkom bij de Edit-a-thon Wikipedia en het boek 2017. We gaan straks lekker aan de slag met informatie over boekdrukkers en uitgevers. Bij je eerste stappen op Wikipedia kunnen de volgende links hulp bieden. Aarzel niet om te vragen als je iets niet weet en wees niet bang om fouten te maken. Er zijn altijd mensen bereid om je verder te helpen. Veel succes tijdens de summerschool en hopelijk ook daarna op Wikipedia.

Projectpagina summerschool UvA 2017[brontekst bewerken]

K.vliet (overleg) 22 aug 2017 13:22 (CEST)[reageer]

Sjabloon beginnetje[brontekst bewerken]

Anneke, als je het artikel een tijdje met rust wilt laten kun je het meebezig-sjabloon vervangen door het beginnetje-sjabloon:

{{Beginnetje|geschiedenis}}

Zie voor meer info Sjabloon:Beginnetje, dan zie je ook welke tekst het sjabloon op je pagina plaatst.

Succes! K.vliet (overleg) 22 aug 2017 14:23 (CEST)[reageer]

Jan Steven van Esveldt Holtrop[brontekst bewerken]

Beste Andinet23, je hebt een artikel aangemaakt over Jan Steven van Esveldt Holtrop, wat op zich prima is. Er is alleen nog wat werk aan om het te behouden als een volwaardig Wikipedia-artikel. Met name de inleiding is nog niet zoals het hoort: de eerste zin is geen zin. Een artikel begint met aan te geven wat het onderwerp - in dit geval de persoon - is en wat hem relevant maakt voor een encyclopedie. Verder zou je interne links moeten aanbrengen (bv naar de verschillende plaatsen). Ook een of meerdere categorieën ontbreken. Omdat je het artikel gemaakt hebt in het kader van een cursus, hoop ik dat je er snel nog aanpassingen aan zult doen. Daarom laat ik het nog even zo staan. Veel schrijfplezier verder! Queeste (overleg) 23 aug 2017 20:20 (CEST)[reageer]