Overleg gebruiker:Baldewin

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Beoordelingsnominatie artikel

Hoi Sebas,

leuk dat je meeschrijft op wikipedia! Ik heb net je artikel Persoonlijke Gezondheidsomgeving een klein beetje aangepast.

Een paar tips voor wanneer je in de toekomst vaker nieuwe artikelen aanmaakt:

  1. Dit is de Nederlandstalige wikipedia, niet de Nederlandse. Wanneer je over iets schrijft dat alleen in Nederland van toepassing is, maak dat dan direct in het artikel duidelijk. Niet pas in de derde of vierde zin.
  2. Maak artikelen zo tijdloos mogelijk. Voor iemand die het artikel over 10 jaar leest, moet de tekst ook nog kloppen. Vermijd dus zinnen als "de komende jaren". Schrijf liever iets als "in de eerste paar jaren na 2020".
  3. Vermijd reclame-achtige en pretentieuze taal.

Groetjes, en veel succes en plezier hier op wikipedia! Sietske | Reageren? 14 jun 2020 15:28 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie artikel[brontekst bewerken]

Hallo SebasEikholt,

Het spijt me je te moeten melden dat ik zojuist het artikel FocusCura ter beoordeling aan de gemeenschap heb voor moeten leggen. Naar mijn idee is het besproken onderwerp namelijk niet van encyclopedische waarde. De beoordeling vindt plaats op deze pagina. Gedurende de beoordelingsperiode kan het artikel gewoon bewerkt worden, waardoor het zodanig aan gepast kan worden dat het misschien wel behouden blijft. Op de beoordelingspagina kan gereageerd worden, wat ik ook ten zeerste aanraad, zodat uit argumenten kan blijken waarom het artikel behouden moet blijven. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 15 jun 2020 20:54 (CEST)Reageren