Overleg gebruiker:Bobm1990/Magic Circus

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste FakirNL

De tekst die momenteel als bron gebruikt wordt, staat nog volledig overgenomen van de website van het Magic Circus. Ik ben zelf de grafisch vormgever en goede vriend van de circusdirectie. De tekst wordt dus gebruikt met hun goedkeuring, maar wordt momenteel ook herschreven.

Met vriendelijke groeten

Bobm1990

Op de website staat dat de tekst valt onder copyright en deze mag dus niet op Wikipedia geplaatst worden. Lees op Wikipedia:OTRS hoe deze tekst alsnog kan worden vrijgegeven. Een andere optie is dat van nul af aan begint te herschrijven op een encyclopedische wijze voor Wikipedia. - FakirNLoverleg 7 okt 2012 16:15 (CEST)

Beste FakirNL

In afwachting van de aangepaste tekst, heb ik de tekst van de website van de directie weer verwijderd.

Bestaat er een mogelijkheid om een pagina in de achtergrond aan te maken, en deze pas te publiceren bijv. daags nadat ze werd aangemaakt, om te vermijden dat onvolledige informatie wordt weergegeven?

Mvg

Bobm1990

Ja, die mogelijkheid bestaat en heb ik nu uitgevoerd. Het artikel staat nu op Gebruiker:Bobm1990/Magic Circus als subpagina in jouw gebruikersruimte. Nu kun je er rustig aan werken en een mooi artikel schrijven zonder auteursrechtenschending. Als het artikel af is kan je het weer verhuizen naar Magic Circus of via Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen aan een moderator vragen het artikel te verhuizen. Succes. - FakirNLoverleg 7 okt 2012 16:26 (CEST)

Super, bedankt! Vergeef me de foutjes, 't is mijn eerste ervaring op Wikipedia hier :)

Nog een tip. Probeer je artikel niet alleen op de website van Magic Circus zelf (en de informatie die je hebt van je vrienden) te baseren, maar ook op secundaire bronnen als krantenartikelen en dergelijke. Zie voor meer informatie Wikipedia:Verifieerbaarheid. - FakirNLoverleg 8 okt 2012 10:25 (CEST)