Overleg gebruiker:C.born

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Boos
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 23 mei 2011 21:00 (CEST) Ondanks het verzoek va JZ85 hieronder doorgaan met een onsmakelijke scheldpartij op de overlegpagina van collega RonaldB.
  2. 23 mei 2011 21:08 (CEST) geschreeuw en gedoe op pagina Asociaal gedrag

Zr.Ms. Reinier Claeszen[brontekst bewerken]

U hebt zojuist een artikel met bovengenoemde titel aangemaakt. Bij controle bleek de tekst letterlijk gekopieerd van een andere site (o.a. een uitgave van het Marineblad, maar er zijn ook andere). Dat is gezien de licenties die Wikipedia hanteert niet toegestaan. Ik heb het artikel daarom verwijderd. - mvg RonaldB (overleg) 23 mei 2011 00:55 (CEST)Reageren

Beste C.born,
uw bericht op de overlegpagina van RonaldB is alle fatsoen te buiten. Dat uw pagina niet voldoet aan de hier geldende licentie is niet het probleem van RonaldB maar het uwe. RonaldB is als moderator slechts belast met het verwijderen van dergelijke auteursrechtenschendingen. Ik wil u daarom vragen om uw bericht op de overlegpagina van RonaldB te verwijderen en u te onthouden van verdere flames.
Met vriendelijke groet, JZ85overleg 23 mei 2011 15:01 (CEST)Reageren

Boos[brontekst bewerken]

Gezien deze bewerking in een artikel bent u ergens heel boos over. Tel eens tot tien, overleg eens met degene die iets gedaan heeft waar u het niet mee eens bent op een nette manier en realiseer u dat dit een samenwerkingsproject is met normale omgangsvormen. Mocht u hulp nodig hebben vraag dat gerust aan mij via mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 23 mei 2011 21:10 (CEST)Reageren