Overleg gebruiker:Chris.evers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Er is al een Chris Evers: Gebruiker:CE. I.v.m. sokpoppenkastenshow en misbruik daarvan ga ik deze account zometeen blokkeren. Danielm 8 mei 2005 20:26 (CEST)


Hallo Chris, van harte welkom bij Wikipedia. Omdat hier iemand anders is die ook Chris Evers heet, namelijk Gebruiker:CE, bestond er de verdenking dat jij je vermomd had als een soort dubbelganger. De laatste tijd hebben we op wikipedia daar wat last van gehad. Daarop is jouw account geblokkeerd, maar inmiddels weer vrijgegeven. Aan je bewerking van Chemiluminescentie te zien had je geen kwaad in de zin, integendeel, je hebt het artikel prachtig uitgebreid. Ik hoop dat je je hierdoor niet laat ontmoedigen. Hieronder een standaard welkom bericht met wat links naar meer informatie. Tenslotte, ondanks dit nare begin wens ik je van harte welkom bij Wikipedia. Elly 8 mei 2005 23:24 (CEST)

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kan je een artikel daar met jouw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
  • Lees ook eens als je tijd hebt de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

Chemo - Chemi[brontekst bewerken]

Hoi Chris, ook welkom van mij. Het soort "dubbelganger" met kwade bedoelingen waar Elly het over heeft wordt in Wikipediajargon een sokpop genoemd, dit ter verklaring van Daniel's aantijging. Ik zie dat je het artikel Chemiluminescentie genoemd hebt, terwijl de internationale wikilinks het over Chemoluminescentie hebben. Welke is nou goed? (zolang één van beide artikels nog niet bestaat kan je trouwens eenvoudig met "Wijzig titel" de titel aanpassen) Caseman 9 mei 2005 00:41 (CEST) (zelf wel eens gebruiker van lightsticks).

P.S. ik had een deel van bovenstaande eigenlijk op Overleg:Chemiluminescentie moeten zetten. Caseman
Ik ben er vrij zeker van dat het in het Nederlands chemo is. Engels is een andere zaak Jcwf 9 mei 2005 00:44 (CEST)
Was net bezig het desbetreffende stukje naar Overleg:Chemiluminescentie te verplaatsen toen ik zag dat de discussie daar ook al gevoerd was en de titel al gewijzigd. Caseman 9 mei 2005 08:46 (CEST)

Natuurwet[brontekst bewerken]

Beste Chris, waarom heb je "Wet van Parkinson" en "Peter-principe" weggehaald onder de hoofding "Niet-natuurkundige wetten" op de pagina Natuurwet? Je zegt dat het geen natuurwetten zijn, maar de Wet van Moore, de Wet van Godwin en de Wet van Murphy zijn toch ook geen natuurwetten, en die bleven wel staan? Ik vind dat beide wetten daar wel thuishoren (hoewel geen van beide al een pagina heeft). Groeten, Riki 18 sep 2005 17:58 (CEST)

Nieuw vector vlaggetje
Friese oranjekoek, Yammie!

Omdat er veel vlaggetjes dubbel in de database staan, ben ik bezig om vlaggetjes met een lagere of slechte kwaliteit te vervangen door vlaggetjes met een hogere kwaliteit. In de praktijk komt het eropneer dat afbeeldingen (in dit geval dus de vlaggetjes) op vectorbasis, betere resultaten geven dan afbeeldingen op bitmapbasis (Zoals je hiernaast kunt zien). Vandaar dat ik je wil vragen toestemming te verlenen om de provincievlaggetjes die je op je gebruikerspagina gebruikt te vervangen door de vectorvlaggetjes, zoals die ook gebruikt worden op Wikipedia:Gebruikersboxen#Provincies. Je mag ze natuurlijk ook zelf even vervangen... Groetjes, GeeKaa <>< 29 mrt 2006 12:42 (CEST)

Bedankt dat je me hierop hebt geattendeerd, ik heb t zelf al veranderd. --Chris Evers 29 mrt 2006 12:46 (CEST)
Dat is snel, dankje en groetjes, GeeKaa <>< 29 mrt 2006 12:49 (CEST)

Verwijderingsnominatie Proton International[brontekst bewerken]

Beste Chris.evers, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Proton International. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071124 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 25 nov 2007 01:04 (CET)

Verwijderingsnominatie Categorie:Trouwzaal[brontekst bewerken]

Beste Chris.evers, één of meerdere categorieën die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Categorie:Trouwzaal. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen categorieën/Toegevoegd 2007 week 49 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 7 dec 2007 03:16 (CET)

Verwijderingsnominatie Vierlingsbeeks volkslied[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Vierlingsbeeks volkslied. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100803 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 aug 2010 02:08 (CEST)