Overleg gebruiker:Chris Cremie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruiker is dezelfde als Gebruiker:Chris cremie.


Beste gebruiker van Wikipedia,

Wil je aub stoppen met het aanmaken van de tekst Le Dramont waarin je enkel een foto of reclameteksten plaatst. Wikipedia is een encyclopedie en geen fotoalbum, wat wil zeggen dat als je een artikel wenst aan te maken, dit de nodige encyclopeische inhoud dient te hebben. Zie ook de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Annabel(overleg) 13 jul 2006 17:08 (CEST)[reageer]

Welkom op Wikipedia, Chris Cremie! Pagina's die je kunnen helpen bij het zetten van de eerste stappen:

Vergeet ook niet je bijdragen aan overlegpagina's te ondertekenen met 4 tildes (~~~~), dan verschijnt automatisch je gebruikersnaam en de datum en is het voor iedereen duidelijk wie wat zegt!

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen! Mocht je nog een vraag hebben, stel hem gerust op mijn overlegpagina of aan de Helpdesk!


Na bovenstaande misverstanden, alsnog welkom. Lees even de links door voor tips. Voor je vraag over links naar de Franse wikipedia zie Help:Gebruik_van_links#"Gewone"_links_naar_andere_Wikipedia's. Je kan natuurlijk altijd een beginnetje van 2 zinnen maken, maar zorg dan wel dat het iets meer is dan wat je vanmiddag deed (dus bijvoorbeeld De Rastel d'Agay is een berg/heuvel in het zuiden van Frankrijk. Het is een van de toppen van het Esterel-massief als minimum). Nog veel succes hier. «Niels» zeg het eens.. 13 jul 2006 21:21 (CEST)[reageer]

Ik sluit me hier graag bij aan en heb het onterechte dossier daarom weggehaald. Veel succes nog op de wiki. Groet, Annabel(overleg) 16 jul 2006 21:30 (CEST)[reageer]