Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Chriswaijers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Wikiklaas

Wikipedia is niet bedoeld als reclamesite. - RonaldB (overleg) 24 aug 2013 02:24 (CEST)Reageren

Hé, bizar. De mededeling kwam niet over? Om 03:12 (CEST) nog maar eens geprobeerd? Wikipedia is inderdaad niet de plek om Mijnwebwinkel onder de aandacht te brengen. Als die link hier niet meer rood is, dan is er dus iets niet goed gegaan.  Wikiklaas  overleg  24 aug 2013 03:39 (CEST)Reageren

Beste RonaldB/Wikiklaas: Erg bizar inderdaad, dat iemand een tweede poging doet om een artikel te plaatsen... Hoe dan ook, ik had het artikel de tweede keer behoorlijk aangepast in een poging om te voldoen aan de protocollen. Ik heb het artikel zo objectief mogelijk proberen te houden.

Er bestaan talloze Wikipedia pagina's over bedrijven (bijvoorbeeld Rabobank, Oxxio, maar ook kleinere organisaties als Thuiswinkel.org), dus schijnbaar is dat op een bepaalde manier toegestaan. Mijnwebwinkel is een populair webwinkel platform, qua bekendheid vergelijkbaar met Thuiswinkel.org, waarop duizenden Nederlandse webshops draaien. Is het definitief uitgesloten dat een pagina over Mijnwebwinkel wordt getolereerd? En als dat zo is, wat zijn hier de redenen voor (aangezien pagina's over andere bedrijven wel worden getolereerd)?

Ik verneem het graag van (een van) jullie. Alvast bedankt voor de reactie.